Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson – “ego” (feat. iann dior)

Carlie Hanson is stilaan een naam die je met dikke viltstift mag opschrijven, want de Amerikaanse zangeres lijkt stilaan echt de nieuwe Avril Lavigne te worden. De zangeres mengt pop met punk en mag daardoor onder andere Yungblud tot haar grootste fans rekenen. Afgelopen jaar pronkte ze voor het eerst met een album en komende maand komt ze met haar nieuwe ep op de proppen.

“Ego” is de vijfde single van haar nieuwe ep DestroyDestroyDestroyDestroy, die uitkomt op 23 oktober, en is meteen ook weer een snoeiharde track, waarbij ook heel wat hiphopinvloeden komen kijken. De beats en de gitaren weten elkaar te versterken en ook de rapper iann dior, die momenteel weet te scoren met de hit “Mood”, zorgt voor een goede passage. Al bij al weer eens een bewijs waarom je Carlie Hanson maar beter in de gaten houdt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief