Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single RORI – “Truth Hurts”

België heeft niet alleen interessante bands die internationaal scoren, maar vooral ook een groeiende scène van solo popacts die goed op weg is om buiten dit land door te breken. RORI is sinds afgelopen zomer in ieder geval een kandidaat om het ver te schoppen. Haar eerste stappen zette ze als zangeres van BEFFROI, maar nu doet ze het op haar eentje en met een nieuw geluid.

Deze zomer loste RORI haar debuutsingle “Gonna Get Mine“, waarmee ze meteen al een eerste bescheiden hit te pakken had. Opvolger “Truth Hurts” is nog een stuk radiovriendelijker en schuift haar stem weer goed naar de voorgrond. De dynamische en euforische melodie nodigt uit tot dansen en laat ons nu al uitkijken naar volgende zomer, wanneer ze hopelijk op heel wat festivals te zien zal zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief