Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Rori – “Gonna Get Mine”

De Belgische popartiesten hoeven absoluut niet meer onder te doen voor hun buitenlandse collega’s, want het opkomend poptalent in België lijkt helemaal open te bloeien. Met Rori hebben we er in ieder geval weer een zangeres bij van een internationaal kaliber. Bekend werd ze als zangeres van het electroproject Beffroi en door haar feature op de Dvtch Norris-hit “Save Us“. Nu is de tijd rijp om als solo-artieste haar weg naar de top te banen en dat zal ze ook doen.

De euforie van haar debuutsingle “Gonna Get Mine” is zo innemend, dat de poptrack al na de eerste strofe volledig overtuigend overkomt. De originele geluidseffecten maken van het nummer een echte popanthem, dat vooral in het refrein nog eens bombastische proporties inneemt. Ook de bijhorende clip laat zien dat we met Rori een nieuwe popact hebben die ook internationaal goed kan scoren, want haar stem herken je vrijwel meteen uit duizend.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief