Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single COIN – “You Are the Traffic”

Amerikaanse indiepopband COIN slaat nogmaals de spijker op de kop met hun nieuwste single. “You Are the Traffic” is een perfecte verderzetting van het romantische thema dat de band al gebruikte, iets wat vooral in de laatste twee albums (Dreamland en How Will You Know If You Never Try) van de groep opviel. Eerder dit jaar wist de band hun fans al te charmeren met het derde album Dreamland waaruit de band singles “Youuu” en “Crash My Car” naar voren bracht.

Alhoewel “You Are the Traffic” hetzelfde feel good thema verderzet, duidt deze single toch op een mogelijke nieuwe sound voor de band. Het liedje start ongewoon traag, maar bouwt op tot COIN’s typische aanstekelijk refrein dat je hetzelfde gevoel brengt als een scène uit een moderne ‘coming of age’ film.  Met deze nieuwe en toch herkenbare sound opent “You Are the Traffic” nieuwe deuren om te kunnen experimenteren met andere genres in toekomstige projecten .

InstagramTwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

20 september 2020

About Author

Shanaya Andries


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief