Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The OBGMs – “Outsah”

Als er een band is die het cliché teniet doet dat Canadezen softe en te vriendelijke mensen zijn, is het wel The OBGMs. Het Canadese trio zijn een stel (voornamelijk) zwarte punkers, en zijn daar trots op. Het drietal uit Toronto leverde in 2017 een debuutalbum af, en brengt op 30 oktober de followup, The Ends.

Bad Brains lijkt weer herboren te zijn, want ook hier brengt The OBGMs ons, net zoals het fantastische “Fight Song”, weer een knap staaltje afropunk. “Outsah” is lekker voor de hand liggend en ongecompliceerd, en hoeft niet meer te zijn dan dat. Maar de vleugjes van funk die in het nummer kruipen, geven de fans van subtiliteit ook nog wat extras. De trommels en de manier waarop de furieuze vocals van frontman Densil McFarlane echoën, geeft “Outsah” zelfs een stevige bounce die The OBGMs ondertussen al helemaal eigen maakten.

Twitter / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 september 2020

About Author

Sam Nassiri i guess this must be the place


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief