Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The OBGMs – “Not Again”

The OBGMs is een punkband uit het Canadese Ontario. In 2017 verscheen het debuut van het drietal en reeds toen voelde je dat er iets aan het bewegen ging. Drie jaar later zijn ze terug met nieuwe muziek waarvan eerder dit jaar “Cash” verscheen. Nu met “Not Again” benutten ze ten volle hun potentieel en maken ze een strak punkrockliedje.

De Afropunk op “Not Again” is van de soort die erg strak klinkt. Met een vooruitstuwende gitaarlijn en een verschroeiend tempo word je meteen in het nummer gezogen. De vocals zijn furieus, maar bij momenten ook melodieus, wat ervoor zorgt dat “Not Again” ook makkelijk meegebruld kan worden. Met zijn twee minuten is het heel kort en dat doet de strakke sfeer van de muziek wel goed. Zo klinkt het allemaal heel pittig en heb je niet veel moeite de repeatknop in te duwen. Meer van dit!

3 juli 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief