Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single PUP – “Rot”

© CPU – Nathan Dobbelaere

PUP weet van geen ophouden en komt op 23 oktober met een gloednieuwe ep. Daarop vier nieuwe nummers en waarvan er twee al eerder verschenen, zoals “Anaphylaxis” en de furieuze cover “A.M. 180” van Grandaddy. Nu krijgen we nog een derde nieuw nummer op ons bord met het krachtige “Rot”. De Canadezen blijven op een hoog niveau nummers uitbrengen en het wordt dan ook uitkijken naar eind oktober als This Place Sucks Ass verschijnt. Samen met de release van die ep, speelt de band ook een livestream concert op 23 oktober.

De vuile vocals van frontman Stefan Babcock zetten de titel van het nummer van bij het begin kracht bij. Eens de andere instrumenten invallen, is de krachtsexplosie een feit en horen we weer riffs à volonté. “Rot” wordt bijgevolg een heel aanstekelijk pop punk nummer zonder daarbij afgelikt te klinken. Je krijgt meteen zin om in een volle zweterige keet in het rond te springen met een hele groep lotsgenoten. This Place Sucks Ass zegt PUP op de titel van zijn nieuwe ep, maar met dit soort muziek wordt het toch een stukje beter.

 /  / 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief