Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Left of the Dial vult affiche verder aan met o.a. PVA, High Hi, Youff en Deep Tan

Nog een maandje wachten en dan staan we (normaal gezien) op de derde editie van het Rotterdamse festival Left of the Dial. Wat zien we er naar uit, want je moet eens aandachtig naar de affiche kijken. Die staat net zoals vorige jaren vol met top artiesten vanuit het binnen- en buitenland. De organisatoren mogen niet alleen daarvoor al in hun eigen handen klappen, maar dat mogen ze ook doen voor de vele aanpassingen die ze moesten uitvoeren om zich aan de juiste maatregelen te kunnen houden. Spijtig genoeg is deze editie van het festival al uitverkocht, maar desondanks kondigen ze vandaag nog enkele nieuwe namen aan waaronder ook enkele Belgische parels.

We hebben het exact over dertien nieuwe artiesten die het beste van zichzelf gaan laten tonen, namelijk Deep Tan (UK), Fake Turins (UK), Folly Group (UK), High Hi (BE), Pig Frenzy (NL), POM (NL), Poppel (BE), PVA (UK), Raven Artson (NL), Trader (DK), Transistorcake (BE), Youff (BE) en Yune (DK). Deze artiesten worden bij de line-up gezet, en die wordt er alleen maar beter op.

Eerder werden dan ook al verschillende straffe namen aangekondigd, we sommen ze even op: BDRMM (UK), Bongloard (NL), DAMEFRISØR (UK), Deveron (NL), Euroboy (NL), Eyesore & The Jinx (UK), Fruit Tones (UK), Goose King 3000 (NL), Home Counties (UK), Italia 90 (UK), Joe & The Shitboys (FO), John (Times Two) (UK), The Klittens (NL), Krush Puppies (UK), Legss (UK), Langkamer (UK), The Lounge Society (UK), Michelle Blades (MX), moa moa (UK), Muck Spreader (UK), Robbie & Mona (UK), Pink Room (BE), Souki (UK), Talk Show (UK), TRAWLERS (UK), Ultraflex (NO/IS) en VLURE (UK). Het is een mooie affiche die ons veel diversiteit in het donkere punk genre aanbiedt.

Heb je spijt dat je geen ticket kon bemachtigen? Geen probleem! Left of the Dial vraagt iedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen en dit jaar wel naar een muziekfestival zou willen gaan, te mailen naar waitlist@leftofthedial.nl.
Normaal gezien komen er begin oktober nog enkele extra tickets online die je als eerste kunt bemachtigen door je op die lijst aan te melden. Dit gebeurt allemaal in de volgorde van aanmelding, dus wachten is misschien niet de beste oplossing. Als je tot slot toch geen ticket kan bemachtigen, krijg je toch voorrang op de tickets van de volgende editie die in 2021 gepland staat.

Meer info vind je op hun Facebookpagina of website.

17 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief