Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LANY – “cowboy in LA”

De tijd vliegt als je plezier hebt en zo is de Amerikaanse groep LANY al toe aan hun derde album, dat binnen iets minder dan een maand het levenslicht ziet. Met hun eerste twee lp’s vierden ze internationaal grote successen en groeiden ze al snel uit tot de populairste indiepopgroepen van het moment. Op hun vorige tour deden ze alvast hun arena’s aan en hun populariteit lijkt zijn grenzen nog niet te hebben bereikt.

Het lijkt er op dat LANY zich niet al te snel zal heruitvinden en zo vissen ze met “cowboy in LA” in dezelfde vijver als de voorbije jaren. Er is dus weinig vernieuwends of verrassends aan de vierde single van hun nieuwe album, maar toch blijft de weemoedige popsound nog steeds werken. “cowboy in LA” zal zonder twijfel in de smaak vallen bij hun jonge fans, die met het nummer hun liefdesverdriet prima kunnen overwinnen.

Op 2 oktober komt mama’s boy, hun derde album, officieel uit.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

16 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief