Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – “Razzmatazz”

Rond I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME hing er lange tijd een mysterieuze wolk, maar ondertussen weten we dat Dallon Weekes (ex-Panic! At The Disco) en drummer Ryan Seaman (ex-Falling in Reverse) achter dit project zitten. Het duo heeft al vier jaar op de teller staan en toch sleepte de release van hun debuutplaat Razzmatazz een tijdje aan. Op 16 oktober is het nu toch zover en dat wordt iets om naar uit te kijken. De eerste single hieruit, “Leave Me Alone“, losten ze in augustus en daar voegen ze nu de titeltrack “Razzmatazz” aan toe.

Met het slotnummer van hun debuutplaat trekt I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME de lijn van “Leave Me Alone” helemaal door. Het duo kiest opnieuw voor verrassend veel instrumenten en dat maakt het geluid van het nummer weer bijzonder rijk. Dallon Weekes heeft natuurlijk ook wat ervaring met het schrijven en componeren van songs en dat komt zijn ‘nieuwe’ project natuurlijk ook zeer ten goede. Ook vocaal kan de ex-gitarist van Panic! At The Disco overtuigen met zijn zeer karakteristieke stem, terwijl drummer Ryan Seaman met goed percussiewerk zeker niet moet onderdoen van zijn compagnon. IDKHBTFM zitten in ieder geval in de goede flow met “Razzmatazz”!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1332 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "Debra"

Slechts enkele maanden geleden verscheen de debuutplaat Razzmatazz van het dansbare rockduo I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME. Met zo’n…
AlbumsRecensies

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – Razzmatazz (★★★½): Authentieke, maar dolgedraaide flipperkast

Wens je soms dat de muziek die de laatste jaren gemaakt wordt net zo goed is als het verrukkelijke spul uit de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "New Invention"

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME omschrijft zichzelf misschien wel als een onbestaande band, maar de Amerikanen zijn zich toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.