Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – “Leave Me Alone”

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME moet zowat de langste bandnaam zijn die we de afgelopen jaren zijn tegengekomen op onze aanhoudende zoektocht naar nieuwe muziek. Het project werd in 2016 opgestart door Dallon Weekes (ex-Panic! at the Disco) en drummer Ryan Seaman (ex-Falling in Reverse). Al gauw gold gold dit als een van de spannendste nieuwe bands uit de VS. Helaas bleef de hype rond het duo wat hangen met de release van hun debuut-ep 1981 Extended Play en stelden ze ietwat teleur tijdens hun passage op de vorige editie van Pukkelpop. Hoe dan ook heeft de band grootse plannen dit najaar. Hun debuutplaat Razzmatazz staat immers in de pijpleiding en verschijnt op 16 oktober. Hieruit kregen we nu al het fonkelnieuwe “Leave Me Alone”.

“Leave Me Alone” moet zowat het beste zijn wat IDKHow tot op heden heeft uitgebracht. De single is uitermate catchy en blijft al na enkele luisterbeurten als zoete honing in ons gehoorkanaal plakken. De gitaar geeft “Leave Me Alone” een leuk funky randje, maar ook wat er zich meer op de achtergrond afspeelt, weten we te pruimen. Er is oor voor detail en toch slaagt het duo erin om het heel luchtig en radiovriendelijk te houden. De songwriting en zang van Dallon Weekes is ook uitermate geëvolueerd, waardoor we echt al beginnen uitkijken naar wat ze ons nog op Razzmatazz te bieden hebben.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "Debra"

Slechts enkele maanden geleden verscheen de debuutplaat Razzmatazz van het dansbare rockduo I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME. Met zo’n…
AlbumsRecensies

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – Razzmatazz (★★★½): Authentieke, maar dolgedraaide flipperkast

Wens je soms dat de muziek die de laatste jaren gemaakt wordt net zo goed is als het verrukkelijke spul uit de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "New Invention"

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME omschrijft zichzelf misschien wel als een onbestaande band, maar de Amerikanen zijn zich toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.