Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – “Debra”

Slechts enkele maanden geleden verscheen de debuutplaat Razzmatazz van het dansbare rockduo I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME. Met zo’n opvallende naam kan je ook niet anders dan knallende muziek maken. Dallon Weekes en Ryan Seaman wisten al bescheiden succes te vergaren met hun energieke combinatie van disco en emogitaarmuziek, maar op een grote doorbraak is het nog wachten. Tot onze verrassing baden de Amerikanen voor “Debra”, een cover van een nummer van Beck die ze al enige tijd live brengen, in een ander bad dan we van hen gewend zijn.

In dit nieuwste exemplaar maken de vettige synths en het hoog discogehalte van eerder IDKHow-materiaal plaats voor een blazersensemble en een vintage feelgoodsfeertje. Je hoort niemand klagen, dus. Het nummer wordt rustig ingezet door een elektrische piano, ondersteund door een zacht orgeltje van bij je overgrootmoeder thuis. Naarmate het geheel vordert, krijgen we ook de gewenste opbouw in dynamiek. Het laatste refrein barst van de aanstekelijke energie die je “Debra” meerdere keren doet beluisteren. Deze oldschool herwerking is een waardige worp.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME – Razzmatazz (★★★½): Authentieke, maar dolgedraaide flipperkast

Wens je soms dat de muziek die de laatste jaren gemaakt wordt net zo goed is als het verrukkelijke spul uit de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "New Invention"

I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME omschrijft zichzelf misschien wel als een onbestaande band, maar de Amerikanen zijn zich toch…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - "Razzmatazz"

Rond I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME hing er lange tijd een mysterieuze wolk, maar ondertussen weten we dat Dallon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.