Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alicia Keys – “Love Looks Better”

Dubbel goed nieuws voor de fans van Alicia Keys vandaag! Niet alleen brengt de Amerikaanse muzikante vandaag een nieuwe single uit, maar het optreden dat origineel in juni gepland stond heeft een nieuwe datum! Schrijf 12 juni 2021 maar op in je agenda en warm die dag je stembanden maar op om mee te zingen met klassiekers als “No One” en “Girl On Fire“, maar ook nieuwe nummers als “Underdog” en “Perfect Way To Die” zullen allicht niet ontbreken. Stiekem hopen we ook dat Alicia die dag één van haar Billie Eilish covers uit haar hoed tovert, naast nummers van haar nog te verschijnen zevende album.

Het nieuwe “Love Looks Better” zal ook op de langspeler staan die volgende week uitkomt. Geen rustige pianoballade, maar een nummer met attitude waar de piano uiteraard nog steeds belangrijk in is. Dat instrument zorgt voor een leuke toevoeging op het nogal zware nummer. De instrumentatie is voor een groot deel nogal druk en zo kunnen vooral de rustigere stukjes bekoren. Net als “Underdog” is ook dit een mooie popsong, maar bij Alicia Keys hebben we het liever lekker puur.

ALICIA verschijnt op 18 september en op 12 juni wordt dat album in het Sportpaleis voorgesteld.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief