Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alicia Keys – “Underdog”

The Girl on Fire is back! Eind vorig jaar kwam Alicia Keys al met enkele nieuwe nummers en ook vandaag worden we op een nieuw nummer getrakteerd. Zit er een nieuw album te komen? Ja, en dat album zal A.L.I.C.I.A. heten. Fans zitten al sinds 2016 te wachten op een nieuwe plaat, maar ze zullen niet meer lang moeten wachten. Album nummer zeven zou begin dit jaar moeten uitkomen. Alicia Keys scoorde in het verleden al vele hits zoals “If I Ain”t Got You“, “Falling” en “Empire State Of Mine” met Jay-Z. Keys combineert soul met R&B, jazz en haar fantastische stem. De zangeres heeft ook andere skills. Zo presenteerde ze vorig jaar (en ook dit jaar) de GRAMMY’s en onlangs een aflevering van The Late Late Show. Daar zong ze samen met Billie Eilish “ocean eyes”. Eén ding is zeker: there’s no one, no one, no one like miss Alicia Keys.

Met een titel als “Underdog” kan een nummer niet anders dan een motiverende en inspirerende tekst hebben. ‘Keep on keeping at what you love / You will rise up, rise up, yeah’ klinkt het terwijl we Alicia Keys ons een schouderklopje voelen geven. Hierbij krijgen we nog wat aangename ‘ooohs’ te horen en een aanstekelijke melodie die het moeilijk maakt om stil te zitten. Een lekkere groove, een schone tekst en een sterke stem: wat heeft een mens nog meer nodig? Na het horen van “Underdog” kijken we nog meer uit naar A.L.I.C.I.A., maar op een releasedatum is het nog even wachten.

FacebookInstagramWebsite

9 januari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief