Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alicia Keys – “Perfect Way to Die”

Alicia Keys gaat al even mee en hoewel haar gloriedagen al achter de rug zijn, deed haar vorige single het niet slecht. “Underdog” was iets poppier dan de muziek die Keys zo’n vijftien jaar geleden uitbracht, maar de muzikante toonde ermee aan dat ze nog steeds mensen kan inspireren met haar muziek. Oudere hits als “No One” en “If I Got You” doen het hem nog steeds na al die jaren, maar ook daarnaast heeft Keys nog een hele hoop sterke nummers uitgebracht vaak gekenmerkt door haar eigen, aanstekelijke vibe. Normaal zou de Amerikaanse enkele weken geleden staan viben op haar muziek in het Sportpaleis, maar zowel haar nieuwste album als tournee werden uitgesteld.

Om het wachten te verzachten, brengt Keys nog een nieuwe single uit. De vorige single was een hedendaagse popsong, maar “Perfect Way To Die” is terug een Alicia Keys nummer zoals die waarmee ze doorbrak. Een sterke stem die een eerlijke tekst brengt samen met een piano en deze keer de strijkers die voor de afwerking zorgen. De focus ligt op Alicia, nee, op de inhoud. Het nummer gaat over het politiegeweld in Amerika en het diepgewortelde racisme. “Perfect Way To Die” is geïnspireerd door Breonna Taylor en werd geschreven nadat Keys met de moeder van Breonna sprak. Alicia heeft iets te zeggen op dit nummer en de boodschap komt zonder twijfel over bij de luisteraar.

ALICIA verschijnt later dit jaar en ook “Perfect Way To Die” zal op het album te vinden zijn.

Facebook – Instagram – Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

19 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief