Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Eartheater – “Volcano”

De experimentele artieste Eartheater lijkt niet van deze planeet te komen, want niet alleen haar muziek is buitenaards. Ook de persona die ze rond Eartheater creëerde, laat uitschijnen dat ze van een andere planeet afkomstig is. Na drie albums is ze inmiddels al een bekende naam in de underground popscene en weet ze de aandacht nog steeds te trekken met haar indrukwekkende nummers.

“Volcano” is de nieuwste single van haar nieuwe album Phoenix: Flames Are Dew upon My Skin en sluit nauw aan bij hetgeen ze al loste voor dit album. De bitse sounds van Trinity maken plaats voor een wat rustiger geluid waarbij haar zang, die zowel als hemels als duivels geïnterpreteerd kan worden, voor de subtiele extra noot zorgt. “Volcana” barst spijtig genoeg niet helemaal open, maar zorgt dankzij de weemoedige melodie toch ook voor warmte.

Eartheaters langverwachte vierde album Phoenix: Flames Are Dew upon My Skin komt uit op 2 oktober.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief