Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eartheater – “Volcano”

De experimentele artieste Eartheater lijkt niet van deze planeet te komen, want niet alleen haar muziek is buitenaards. Ook de persona die ze rond Eartheater creëerde, laat uitschijnen dat ze van een andere planeet afkomstig is. Na drie albums is ze inmiddels al een bekende naam in de underground popscene en weet ze de aandacht nog steeds te trekken met haar indrukwekkende nummers.

“Volcano” is de nieuwste single van haar nieuwe album Phoenix: Flames Are Dew upon My Skin en sluit nauw aan bij hetgeen ze al loste voor dit album. De bitse sounds van Trinity maken plaats voor een wat rustiger geluid waarbij haar zang, die zowel als hemels als duivels geïnterpreteerd kan worden, voor de subtiele extra noot zorgt. “Volcana” barst spijtig genoeg niet helemaal open, maar zorgt dankzij de weemoedige melodie toch ook voor warmte.

Eartheaters langverwachte vierde album Phoenix: Flames Are Dew upon My Skin komt uit op 2 oktober.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Jungle @ Lotto Arena: Dansen geblazen in het tropisch paradijs

De Britten van Jungle mocht dit jaar tien kaarsjes uitblazen. Vieren deed de band rond Josh Lloyd-Watson en Tom McFarland dat met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eartheater - "Pure Smile Snake Venom"

Geografisch gezien komt de zangeres Eartheater uit Amerika, maar als je naar haar muziek luistert, krijg je al snel het gevoel dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Volcano (★★★): Same old lava

Waar Jungle in zijn begindagen baadde in mysterie, straalt de band rond Tom McFarland en Josh Lloyd nu vooral muzikale zonnestraaltjes uit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.