Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats – “Reckless” feat. Yung Mavu, Alioth, Pretty Boy Dro & K1D

Zeggen dat Belgische producer Chuki Beats actief muziek uploadt, is een ernstig understatement. Op zijn YouTube-kanaal verschijnen maandelijks enkele instrumentals, maar intussen kookt hij ook de ene na de andere beat voor rappers van eigen bodem. Zo verschenen dit jaar al enkele singles met Yung Mavu (waaronder “J.Lo”) en was het ook Chuki achter de knoppen bij Zwangere Guys nieuwste single “ROTJOCH”. Op “Reckless” daarentegen treedt Chuki zelf op als belangrijkste artiest en passeren 32WORLDWIDE-collega’s Yung Mavu, Alioth, Pretty Boy Dro en K1D als features de revue.

Chuki got the sauce, bitch‘, en gelijk heeft hij. Door jaren ervaring en internationale faam lijkt het voor Chuki Beats een koud kunstje om beats in elkaar te steken. Toch klinkt geen enkel nummer als een ander en blijft de saus uniek. Het feit dat Chuki zijn beats leent aan een arsenaal van diverse artiesten zal ongetwijfeld wel bijdragen aan de gedachte dat Chuki blijft vernieuwen. Maar zelfs wanneer Yung Mavu en K1D (voor de zoveelste keer) hun bars spitten op de aanstekelijke ritmes van Chuki blijft alles innovatief klinken. Zo geldt het ook voor het nieuwste 32WORLDWIDE anthem “Reckless”, waarop K1Ds gekke flow op het einde allicht de kers op de taart vormt.

Optredens zitten er gezien de omstandigheden niet snel aan te komen, maar hou zeker de keuken van Chuki Beats in de gaten want vroeg of laat – maar waarschijnlijk vroeg – dropt hij alweer een volgende banger.

YouTube / Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 april 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief