Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wallows – “Nobody Gets Me (Like You)”

© CPU – Joost Van Hoey

Wallows wordt stilaan een bekende naam binnen het indierockgenre. Sinds debuutalbum Nothing Happens stijgt hun succes alsmaar meer. Vooral “Are You Bored Yet”, met gastbijdrage van Clairo, bleek erg aan te slaan. In maart bracht de Amerikaanse band de single “OK” uit, en ook tijdens de coronacrisis werd niet stilgezeten, want nu staan ze er weer met “Nobody Gets Me (Like You)”.

Op “Nobody Gets Me (Like You)” toont Wallows meteen hun veelzijdigheid. De elektronische beats doorheen het nummer wijken af van het typische indiegeluid doorheen hun debuutalbum Nothing Happens. Gitarist Braeden krijgt op dit nummer de kans om zijn kunnen te tonen, iets wat zeker vaker mag gebeuren. Zijn uniek stemgeluid geeft het nummer net dat tikkeltje meer. De optimistische sfeer, waar de band de laatste tijd meer gebruik van maakt, komt ook in “Nobody Gets Me (Like You)” terug. Vooral de aanstekelijke melodie doet uitkijken naar meer.

Tegelijk met de uitgave van dit nummer werd de ep Remote aangekondigd. Deze is verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

9 september 2020

About Author

Louise Vilenne Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief