Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallows – “Nobody Gets Me (Like You)”

© CPU – Joost Van Hoey

Wallows wordt stilaan een bekende naam binnen het indierockgenre. Sinds debuutalbum Nothing Happens stijgt hun succes alsmaar meer. Vooral “Are You Bored Yet”, met gastbijdrage van Clairo, bleek erg aan te slaan. In maart bracht de Amerikaanse band de single “OK” uit, en ook tijdens de coronacrisis werd niet stilgezeten, want nu staan ze er weer met “Nobody Gets Me (Like You)”.

Op “Nobody Gets Me (Like You)” toont Wallows meteen hun veelzijdigheid. De elektronische beats doorheen het nummer wijken af van het typische indiegeluid doorheen hun debuutalbum Nothing Happens. Gitarist Braeden krijgt op dit nummer de kans om zijn kunnen te tonen, iets wat zeker vaker mag gebeuren. Zijn uniek stemgeluid geeft het nummer net dat tikkeltje meer. De optimistische sfeer, waar de band de laatste tijd meer gebruik van maakt, komt ook in “Nobody Gets Me (Like You)” terug. Vooral de aanstekelijke melodie doet uitkijken naar meer.

Tegelijk met de uitgave van dit nummer werd de ep Remote aangekondigd. Deze is verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

110 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Clairo @ La Madeleine: Breekbaar bloeit open

Het is misschien een rare gedachte, maar het zag er bij momenten naar uit dat Claire Cottrill niet echt bestond. Het was…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.