Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallows – “OK”

Wallows is een band die fans van indie en toegankelijke rock goed in de gaten moeten houden, want Nothing Happens, het debuutalbum van de band, werd al een groot succes. Frontman Dylan Minette is stiekem misschien wel één van de redenen waarom de groep zo populair is, want de zanger is ook de hoofdrolspeler in de Netflix-hitserie ’13 Reasons Why’. Nadat de groep van een uitbundige tour terugkeerde, doken ze vol inspiratie de studio in met een eerste nieuwe release als logisch gevolg.

“OK” is meteen één van hun meest optimistische nummers tot op heden, want we worden er meteen goed gezind van. De rocksound wordt even aan de kant geschoven voor een fijne alternatief poptrack met drums en een elektronisch geluidje in de hoofdrol. We kunnen het nummer al na de kortste keren meezingen en “OK” heeft vooral ook een goede invloed op ons gemoed. De grooves zijn overal aanwezig en we zijn er nu al zeker van dat Wallows hier weer een hit te pakken heeft.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

1578 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick - "OK"

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wallows - Tell Me That It's Over (★★★): Geordende chaos

In 2019 zag de wereld er op z’n zachtst gezegd nog heel anders uit. Zo was er nog geen sprake van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallows - "At the End of the Day"

De laatste maanden is de Amerikaanse indieband Wallows weer volop muziek aan het uitbrengen. Na het succesvolle album Nothing Happens uit 2019…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.