Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wallows – “OK”

Wallows is een band die fans van indie en toegankelijke rock goed in de gaten moeten houden, want Nothing Happens, het debuutalbum van de band, werd al een groot succes. Frontman Dylan Minette is stiekem misschien wel één van de redenen waarom de groep zo populair is, want de zanger is ook de hoofdrolspeler in de Netflix-hitserie ’13 Reasons Why’. Nadat de groep van een uitbundige tour terugkeerde, doken ze vol inspiratie de studio in met een eerste nieuwe release als logisch gevolg.

“OK” is meteen één van hun meest optimistische nummers tot op heden, want we worden er meteen goed gezind van. De rocksound wordt even aan de kant geschoven voor een fijne alternatief poptrack met drums en een elektronisch geluidje in de hoofdrol. We kunnen het nummer al na de kortste keren meezingen en “OK” heeft vooral ook een goede invloed op ons gemoed. De grooves zijn overal aanwezig en we zijn er nu al zeker van dat Wallows hier weer een hit te pakken heeft.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

20 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief