Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sauvage – “One Day Maybe”

© Maël Robijns

Sauvage is een verfrissend nieuw Brussels synthpopproject. Ontkiemd uit de assen van Panther, zocht en vond producer Fabrice DuBard met Stien Bovijn (Sweats) een nieuwe yin voor zijn yang. Met nieuwste single “One Day Maybe” legt het duo de spreekwoordelijke lat voor zichzelf meteen erg hoog.

“One Day Maybe” is een single die al vanaf de eerste luisterbeurt indruk maakt. Denk aan de frivole synths van Tame Impala met een kroelende huidhonger naar het weemoedige, sensueel sluimerende van Cigarettes After Sex, maar dan omgeven door een duistere waas. Het indrukwekkend geluid, mee vormgegeven door co-producer Aram Santy (Sweats), gaat maar niet gaat vervelen en past perfect binnen de esthetiek die het duo ook visueel tracht uit te stralen. Ten slotte klinkt Sauvage, dankzij de perfect passende vocals van Bovijn, ook puur, oprecht en organisch.

“One Day Maybe” lijkt ons de voorbode van heel wat meer moois te gaan worden. Sauvage is met zekerheid een groep om de komende tijd in de gaten te houden.

Facebook / Website / Instagram

145 posts

About author
Gediplomeerd cultureel ondernemer en manager als OENGER, functioneel analist als inkomstenbron.
Articles
Related posts
LiveRecensies

We Are Open (dag 2) @ Trix: En er werd gedanst

Nadat op de vrijdag van We Are Open met Jazz Brak, RONKER en Kleine Crack & Slagter al heel wat mooie namen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lander & Adriaan, Meltheads, Heisa en meer Belgisch talent op We Are Open 2023!

Het is een jaarlijkse traditie van de Antwerpse concertzaal Trix om in februari twee dagen de deuren te openen voor de spannendste,…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ Ancienne Belgique (AB): Vol van MEROL

Stel dat een of ander tijdschrift binnenkort op zoek gaat naar de icoon van 2022, dan kunnen wij MEROL sterk aanbevelen. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.