Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Safi – “Leef Nu”

Na de succesvolle periode met Safi & Spreej was het drie jaar wachten op het eerste nummer dat Safi solo bracht. “Fine” werd met open armen onthaald. Na nog een paar singles kwam in het najaar van 2018 zijn eerste solo-album, Bewust, uit. Met dat album kon de Mechelaar zelfs terug op de grote podia staan, zonder vroegere compaan Spreej. Een jaar na Bewust bracht hij zijn ep B L E U uit, met een paar kleppers van nummers zoals “Ode” of “Zonder Komma’s”.

Na het nummer “Niemand Anders Nodig” heeft Safi een nieuwe sound gevonden, lijkt het. Geen typische hiphop of (t)rap beats, maar eerder een dansbare productie waar de drums ons doen denken aan zachte house of lo-fi techno. Dat wil niet zeggen dat er niet meer gerapt wordt. Safi rapt over hoe mooi het leven is en dat je er zo hard mogelijk van moet genieten, een zeer mooie boodschap deze tijden. Een van de sterkste punten van de Mechelse rapper is zijn zang, wat hij nu ook weer gebruikt voor het refrein. Dat refrein is bijgevolg het hoogtepunt van dit nummer doordat het zo aanstekelijk klinkt en de zang zeer goed matcht met de productie en het totale plaatje. Als Safi dit nummer live zal brengen, zal het moeilijk zijn om de benen in bedwang te houden!

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

147 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Krapuul - "Spoor Kwijt"

Wie de naam Krapuul hoort, denkt onmiddellijk aan een jongere die ’s avonds op straat kattenkwaad uithaalt. Daarom past die naam dus…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Safi – “Niemand Anders Nodig”

Sevi ‘Safi’ Geerts beleefde enkele gouden jaren met Spreej, samen maakten ze muziek als het rapduo Safi & Spreej. Nu de twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Safi - "Littekens"

De dagen van Safi & Spreej liggen al lang in het verleden voor Sevi “Safi” Geerts. Al sinds 2016 gaat Safi solo,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.