Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Safi – “Niemand Anders Nodig”

Sevi ‘Safi’ Geerts beleefde enkele gouden jaren met Spreej, samen maakten ze muziek als het rapduo Safi & Spreej. Nu de twee solo zijn, merk je duidelijk wie welke invloed had in het project, met elk hun eigen charme brachten ze zowel feel good als persoonlijkere thema’s samen in een cohesie van hiphopmuziek. Ondertussen is Safi bezig aan zijn derde soloplaat, ook tijdens de coronaperiode werkt de Mechelaar ijverig verder aan nieuwe muziek in zijn thuisstudio. 

“Niemand Anders Nodig” is de nieuwste van Safi en het lijkt alsof we inderdaad niemand anders nodig hebben om onze dag helemaal op te fleuren met een plaatje. Normaal kwam de song uit in het begin van de coronaperiode, maar door de strenge maatregelen kon hij geen videoclip maken en dit was voor Sevi ‘een absolute must’ voor deze song. Met een knap staaltje productiewerk door Sanne ‘Beatgrinders’ Decorte (die we misschien nog kennen van oude samenwerkingen met onder andere “Trots” van Safi & Spreej) kunnen we niet anders dan de spanning voelen opbouwen in deze song. Safi kan ons blijven boeien met zijn aanstekelijke teksten en het wordt dan bijna onmogelijk om niet mee te zingen of viben met deze track. 

In de videoclip speelt zijn vriendin Laura de hoofdrol. Het geeft ons een enorm Bonnie & Clyde gevoel; een gangsterchick die geen schrik heeft voor het onbekende en Safi meetrekt naar hogere oorden. Safi heeft het niet altijd gemakkelijk gehad en hij laat dit in verschillende andere nummers ook horen. In dit nummer laat hij ons dan ook weten dat de enige goede weg, de weg naar boven is: ‘Gij zijt in mijn donkerste momenten de enige reden waarom ik nog verder wil‘.

Facebook / InstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

1 posts

About author
Epicurean, enthusiast, music addict and dedicated to my life goals. You might also know me as Boshra.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Al Merai – “No Deviation”

Afgelopen kerstdag bracht de Antwerpse rapper Al Merai “Growin’ up fast” uit. Dat was geen alternatief kerstliedje – daarvoor kan je terecht…
AlbumsRecensies

Nyck Caution - Anywhere But Here (★★★½): Degelijk debuut met geweldige uitschieters

Nyck Caution begint 2021 met een positieve noot. Na enkele veelbelovende mixtapes komt de 26-jarige Beast Coast-rapper met zijn debuutalbum Anywhere But…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi - "Onbeschrijfelijk" (feat. Freddie Konings & Zwangere Guy)

België blijft verbazen in de Nederlandse hiphopscene. Het alom bekende TopNotch maakt hoe langer hoe meer ruimte voor Vlaamse rappers. Vandaag nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.