Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dagny – “It’s Only a Heartbreak”

Na ettelijke jaren is het eindelijk zover: op 2 oktober komt het debuutalbum van Dagny uit. In afwachting van Strangers / Lovers brengt de Noorse parel met “It’s Only a Heartbreak” alvast nog een single uit om ons verder te doen watertanden in aanloop naar dat album waar toch wel heel veel werk is gekropen en waar iedereen al lang zit op te wachten.

De voorbije maanden kregen we met “Come Over” en “Somebody” al enkele leuke zoethoudertjes en ook de nieuwe single brengt wat we van Dagny mogen verwachten: typische Scandipop met een hoog repetitief gehalte in de ritmische secties. Wie Dagny al kent, zal het dus niet al te vernieuwend noemen. Wie haar nog niet kent, moet haar natuurlijk wel dringend leren kennen. Dan is de vraag of “It’s Only a Heartbreak” makkelijk genoeg te verteren is om iets los te maken.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 september 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief