Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dagny – “Come Over”

Sinds 2016 brengt de Noorse zangeres Dagny al muziek uit, maar een eerste album is er nog niet van gekomen. Ondertussen is het zelfs al vier jaar geleden sinds ze een ep heeft uitgebracht, want sindsdien houdt ze het bij regelmatige single releases. Vorig jaar hield ze het dan met twee singles redelijk sober, al waren dat met Steve Aoki en Crystal Fighters niet de minste mensen waarmee ze samenwerkte. Nu is ze eindelijk terug met nieuws!

“Come Over” is de eerste release van haar nog naamloze en datumloze debuutalbum dat er dit jaar aankomt. We krijgen uitbundige pop, die ons wat aan haar Noorse collega Sigrid doet denken qua geluiden en drums. Het euforische werkt uitstekend en zorgt ervoor dat je gemoed ook snel veel gelukkiger wordt. We zijn dan ook razend benieuwd wat de komende maanden voor Dagny in petto zullen hebben.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief