Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dagny – “Somebody”

Het gaat stevig vooruit voor de Noorse zangeres Dagny. Nadat ze even van het toneel verdween om aan haar langverwachte debuutalbum te werken, komt ze vandaag met het mooie nieuws dat ze op 22 mei het eerste deel van haar debuutalbum zal lossen. In september is dan het volledige album te bewonderen, waar ze al sinds haar eerste release in 2012 naartoe werkt. In acht jaar tijd werkte ze voortdurend aan muziek en schreef ze ook voor o.a. Katy Perry en Steve Aoki nummers. Tijd dus om zelf helemaal in de spotlight te treden, want met 450 miljoen streams heeft ze ook al heel wat op haar conto.

Dagny staat gekend voor haar uptempo pop, waaruit je meteen heel wat energie weet te putten en dat deden we al uit haar vorige single “Come Over“. Toch moeten we zeggen dat we nog meer fan zijn van haar nieuwe single “Somebody”, waar de synths en leuke gitaarlijn ons helemaal vrolijk stemmen. Ontzettend vernieuwend is het allemaal niet, maar toch kunnen we niet ontkennen dat dit gewoon heel goed in elkaar gestoken is. “Somebody” is gewoonweg Scandinavische pop op zijn best.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1385 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe single Felix Sandman – “Relations” (feat. Astrid S)

Een paar jaar geleden mocht Felix Sandman ei zo na voor Zweden naar het songfestival, ondertussen kennen we hem vooral als een…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #24

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dagny – “It’s Only a Heartbreak”

Na ettelijke jaren is het eindelijk zover: op 2 oktober komt het debuutalbum van Dagny uit. In afwachting van Strangers / Lovers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.