Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bow Anderson – “Island”

2020 is voor iedereen een heel speciaal en vreemd jaar, maar voor de 23-jarige Bow Anderson is dit jaargang nu al geweldig. Het is dan ook het jaar dat voor haar eeuwig zal gelinkt worden aan het uitbrengen van haar debuutsingle. Op “Sweater” wist de Schotse dame ons helemaal te overtuigen van haar kunsten en konden we niet wachten op meer. De uitzonderlijke passie voor muziek die ze bezit, laat duidelijk zien dat ze alles in huis heeft om een grote ster te worden. Als je aan ons twijfelt, raden we je zeker aan om haar derde single te beluisteren!

Eerder stuurde de zangeres dus al het verfrissende “Sweater” en het tegenvallende “Heavy” op de wereld af. Nu komt Bow op de proppen met een verse single die zeer smaakvol en openhartig in elkaar zit. Met het dansbare “Island” overklast de jongedame haar eigen kunnen en krijgen we meteen door dat ze zeer geïnspireerd is geweest door de bombastische soulmuziek uit de jaren 60. Toch zitten er ook genoeg fijne beats en ritmes in het nummer, waardoor we een vernieuwd aspect krijgen van de moderne hiphop. Ook de karakteristieke stem van Anderson, waarbij we de link per direct aan Jess Glynne leggen, helpt daar aan mee.

“Island” is het gloednieuw pareltje van de Schotse zangeres, waarvan we in de toekomst nog veel mogen verwachten. Binnenkort komt haar eerste debuutalbum eraan, maar een officiële naam en datum hebben we nog niet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 september 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief