Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bow Anderson – “Sweater”

Hoera! Er is een nieuwe opkomende popzangeres die alles in huis heeft om een grote ster te worden. De 23-jarige Schotse Bow Anderson had altijd al een passie voor muziek, met name voor sterke vrouwelijke rolmodellen zoals Beyoncé. Nu is de jonge zangeres zelf op weg om een boegbeeld in de popindustrie te worden, want haar eerste single is een absolute aanrader.

Voor haar debuutsingle “Sweater” kon ze al rekenen op de steun van Jonny Coffer (Beyoncé, Alicia Keys) en Jaimie Scott (Ed Sheeran, Michael Kiwanuka), die haar meteen al op het juiste spoor zetten. Het nummer zit zeer smaakvol in elkaar en stelt de ijzersterke stem van Anderson centraal. “Sweater” zou misschien al de grote doorbraak voor Anderson kunnen betekenen, want de popwereld heeft nood aan gelijkaardige artiesten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Greybound - Everything You Say Is True (★★★½): Weinig weerhaken, veel kwaliteit

Bij muziekliefhebbers die de jaren negentig bewust hebben meegemaakt, zal de naam Jo Smeets waarschijnlijk een belletje doen rinkelen. Hij was zanger…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #27

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bow Anderson – “Island”

2020 is voor iedereen een heel speciaal en vreemd jaar, maar voor de 23-jarige Bow Anderson is dit jaargang nu al geweldig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.