Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AJR – “Bummerland”


AJR: Adam, Jack en Ryan Metzger. Ver zochten de Amerikaanse broers niet naar een bandnaam, maar dat weerhield hen er niet van om in het collectieve geheugen te blijven plakken met hits als “Weak” en en “Burn The House Down”. Sinds 2016 weet het trio het grote publiek te bekoren met hun originele mix van elektro en indiepop. Met hun nieuwe single, waarvan verwacht wordt dat deze zal verschijnen op hun vierde album, hopen de broers ons tijdens de wereldwijde crisis een hart onder de riem te steken.

Dat lukt hen, want “Bummerland” komt lekker catchy, dansbaar en optimistisch over. Precies zoals we van AJR konden verwachten. Hoewel het begin vrij herhalend klinkt, weet het nummer toch nog te verrassen. Zo helpen enthousiaste achtergrondzang, handgeklap en trompetgeschal mee de boodschap uit te dragen. Want dat er na regen zonneschijn komt, weet AJR zeker wel. Beslist geen bummer, deze aanstekelijke single!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 september 2020

About Author

Ellen Vanneste Containing multitudes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief