Nieuwe singles

Nieuwe single NUTSHELL – “Jams”

Onlangs kon je luisteren naar “The Malthusian Trap” van NUTSHELL. Deze Belgische vijfkoppige garagerockband lijkt goede voornemens te hebben gemaakt voor 2020 met hun nieuwe, verfrissende, ruige rockstijl. Om de fans te belonen, pakt de groep uit met “Jams”, een nieuw lied dat ook te horen zal zijn op het aangekondigde album Tidal Waves.

Voor de trouwe luisteraars komt dit nummer waarschijnlijk bekend voor. In 2019 stond “Jams” naast “Other Awarness” op NUTSHELLs tweede ep DEMO. Maar wees gerust, de nieuwe versie klinkt veel ruiger en ook wel beter. Krachtigere gitaren en luidere stemmen zorgen voor een explosief nummer. Meng punkrock met de Belgische garagerock en je krijgt precies “Jams” te horen, ideaal voor een headbangsessie! De band slaagt er in om je, net zoals met hun vorig nummer, een energiek gevoel te geven.

NUTSHELL blijft ons verrassen. Krijgen we binnenkort nog een nieuw nummer te horen?

Facebook / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 augustus 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief