Nieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single NUTSHELL – “The Malthusian Trap”

Voor liefhebbers van SONS, Equal Idiots en DIRK. is NUTSHELL zeker een band om in de gaten te houden. Deze Belgische garagerockband uit Leuven laat al sinds 2014 hun krachtige gitaren horen met het album Lighting Up the Darker Centuries. Na vijf jaar radiostilte bracht NUTSHELL in 2019 met “Jams” en “Other Awareness” enkele demo’s uit. De rockgroep brengt binnenkort een nieuwe ep Tidal Waves uit. Het eerste nummer van die plaat kan je nu als eerste bij ons beluisteren.

Met een explosieve drum en een hevige gitaarlijn zet NUTSHELL het nummer “The Malthusian Trap” in. De band wil zich met dit nummer vernieuwen, en dat doen ze ook. Met luidere gitaren en een ruigere stem zet de groep zich zeker op de kaart als een goede Belgische garagerockband met een vleugje punk. Het nummer laat je van het begin tot het einde headbangen en de ‘haraka haraka haina baraka’ doet je zeker glimlachen. Bovendien geeft dit stevig lied je een energiek gevoel waarbij je al snel het gemis van de moshpit aan den lijve ondervindt. We zijn alvast zeer benieuwd of de andere nummers van het nieuwe album Tidal Waves even ruig zullen zijn!

Facebook / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

39 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

Dansende Beren zomerhit 2022

De teerling is geworpen, de stemmen zijn geteld: de Dansende Beren zomerhit is bekend. Met honderden stemmen kunnen we zeggen dat de…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.