Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer – “Baby”

2020 is ongetwijfeld het jaar waarin TikTok de hele wereld overnam en sindsdien heel veel nieuwe sterren heeft gelanceerd. De Amerikaanse tienerster Madison Beer mag dan misschien al een tijdje bezig zijn met muziek, maar dankzij de Chinese app bouwde ze een geheel nieuwe fanbase op die uit miljoenen jongeren bestaat. Mede dankzij haar groeiende populariteit stijgt de anticipatie voor haar debuutalbum Life Support, dat nog steeds geen releasedatum heeft.

Fans van popsterren zoals Ariana Grande zullen in Madison Beer hun nieuwe ontdekking zien, want de 21-jarige gebruikt bijna identiek dezelfde ingrediënten om de charts te veroveren. “Baby” is een doorsnee popsong, waar extra adlibs met succes nog wat meer punch geven. De vierde single van haar eerste album is echter niet memorabel genoeg om in je gedachten te blijven en zo blijven vooral haar vorige singles “Good in Goodbye” en “Selfish” hangen.

Facebook / Instagram / Twitter

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

23 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief