Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer – “Selfish”

Madison Beer is een echte superster, al heb je misschien nog niet van haar naam gehoord. De twintigjarige zangeres heeft op Instagram meer dan veertien miljoen volgers en haalt er vlotjes een miljoen likes per foto. Ook op Spotify gaat het meer dan goed, want de Amerikaanse heeft maandelijks een tiental miljoen luisteraars en dat zonder een album uit te hebben. Daar komt met Life Support snel verandering in, maar een concrete datum hebben we nog niet.

Madison Beer maakt muziek voor jonge tieners en weet goed hoe ze haar doelpubliek kan inpakken. “Selfish” is een rustige, droevige poptrack waarop Beer het zeer minimaal houdt door vooral in te spelen op haar stem en gitaren. Op het einde breekt de track iets meer open, maar toch blijven de singer-songwriter vibes de bovenhand nemen en mikt Beer op het hart. We zijn dan ook benieuwd hoe breekbaar ze zich zal tonen op haar eerste album.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1389 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Madison Beer - Life Support (★★★★): Een kanjer van een debuut

Het moment van de waarheid is aangebroken voor de 21-jarige Madison Beer. Negen jaar nadat ze haar eerste cover op YouTube uploadde,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Surf Mesa & Madison Beer - "Carried Away"

Surf Mesa is niet de eerste artiest die dankzij het platform TikTok is doorgebroken, en zal ook lang niet de laatste zijn….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "BOYSHIT"

Madison Beers carrière begon in 2012 toen niemand minder dan Justin Bieber haar covers op Twitter deelde. De toen dertienjarige New Yorkse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.