Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Astral Haunt – “Headlights”

Astral Haunt is een alternatieve rockband uit Londen, die vooral gebruik maakt van psych synths en subtiele baslijnen. Een maand geleden brachten de drie heren (twee producers en één zanger) hun debuut “Giddy” uit, waarmee de groep overkwam als een experimentele rockband. Maar de band slaat de bal mis met hun nieuwste nummer “Headlights”.

Om te beginnen zijn de psych synths eerder zoek in dit lied. De beats van Jerry Bouthier en Andrea Gorgerino doen ons denken aan hun vroegere project JBAG. Plak daarop de stem van zanger Marek Kubala en je krijgt “Headlights”. De tekst spreekt niet echt aan en het nummer heeft ook een compleet andere stijl dan hun debuutsingle, wat in dit geval teleurstellend is.

Het lijkt of Astral Haunt zelf nog uitzoekt wat voor groep ze nu precies zijn.

Facebook

22 augustus 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief