Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Astral Haunt – “Headlights”

Astral Haunt is een alternatieve rockband uit Londen, die vooral gebruik maakt van psych synths en subtiele baslijnen. Een maand geleden brachten de drie heren (twee producers en één zanger) hun debuut “Giddy” uit, waarmee de groep overkwam als een experimentele rockband. Maar de band slaat de bal mis met hun nieuwste nummer “Headlights”.

Om te beginnen zijn de psych synths eerder zoek in dit lied. De beats van Jerry Bouthier en Andrea Gorgerino doen ons denken aan hun vroegere project JBAG. Plak daarop de stem van zanger Marek Kubala en je krijgt “Headlights”. De tekst spreekt niet echt aan en het nummer heeft ook een compleet andere stijl dan hun debuutsingle, wat in dit geval teleurstellend is.

Het lijkt of Astral Haunt zelf nog uitzoekt wat voor groep ze nu precies zijn.

Facebook

54 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Astral Haunt - "Giddy"

Londen is een alternatieve rockband rijker: Astral Haunt. De driekoppige band bestaat uit Britse singer-songwriter Marek Kubala, Italiaanse producer Andrea Gorgerino en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Vincent McMorrow - "Headlights"

Het was al enkele jaren stil rond een van onze favoriete singer-songwriters uit Ierland. Zijn laatste plaat, True Care, dateert al van…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 31 oktober - 6 november 2016

Ook deze week lieten we ons weer gaan en checkten we (bijna) alle videoclips die in de eerste week van november uitkwamen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.