Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Iggy Azalea & Tinashe – “Dance Like Nobody’s Watching”

Het is intussen al vijf jaar geleden dat Iggy Azalea’s remix van Tinashe’s “All Hands on Deck” verscheen. Hoewel Tinashe daarna nog drie andere albums uitbracht, werd het stil rond ‘s hiphops grootste mond Iggy. De Australische veroverde in 2014 stormenderhand de wereld met hits als “Work”, “Black Widow” en haar doorbraak “Fancy”. De voorbije jaren kende ze echter een hoop problemen met haar label, waarna ze sinds vorig jaar als onafhankelijke artieste muziek uitbrengt. Haar album In My Defense passeerde jammer genoeg zonder veel furore de hitlijsten – op “Sally Walker” na – en ook de ep Wicked Lips brak amper potten. Ironisch, want potten breken is nochtans waar deze ‘baddest white bitch’ voor staat.

“Dance Like Nobody’s Watching” is misschien het duwtje in de rug dat Iggy kan gebruiken om haar carrière terug op poten te zetten. Dat is voornamelijk te danken aan de Amerikaanse Tinashe, die alles wat ze aanraakt in goud verandert. Als singer-songwriter, producer, danseres en geluidstechnicus is de Amerikaanse zangeres een muzikale duizendpoot en dé meerwaarde van deze samenwerking. Met een funky beat van The 87’s doet het nummer wat denken aan Little Mix’ “Holiday”, maar dan met de r&b-vibes van Tinashe en de heerlijke, arrogante stem van Iggy.

“Dance Like Nobody’s Watching” dient als eerste single voor haar derde album, dat ergens in 2021 zal verschijnen. Het is tegelijkertijd ook Iggy’s eerste release sinds 2019 en de geboorte van haar zoon.

Iggy Azalea: Facebook / Instagram / Twitter

Tinashe: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 augustus 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief