Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Iggy Azalea – “Sally Walker”

In 2014 leek de Australische rapster Iggy Azalea een echt succesverhaal te worden, maar intussen is haar succes fors gedaald. Acts zoals Cardi B of Nicki Minaj overrompelden de temperamentvolle Azalea, waardoor haar comeback afgelopen zomer aan velen onopgemerkt voorbij gegaan is. Een hit wist ze al even niet meer te scoren, maar nummers zoals “Fancy” en “Black Widow” staan nog steeds op heel wat playlisten. Voor ze dus het risico loopt om in de vergeetput te vallen, komt Iggy Azalea ergens voor de zomer met haar tweede album In My Defense.

Met “Sally Walker” keert Azalea na enkele commerciële flops met een sterke single terug. De flow en trapbeat van het nummer zitten goed in elkaar en geven het geheel een iets ruigere dimensie, waardoor haar imago van ‘baddest white bitch’ helemaal overeind blijft. Wanneer ze in de laatste dertig seconden dan met een totaal nieuwe sound en vibe komt, blijf je even verbaasd achter. Met een iets te Cardi B-achtige vibe wil ze duidelijk haar succesvolle collega achterna en dat lukt haar gedeeltelijk ook. Of dit haar nieuwe grote doorbraak is, betwijfelen we. Maar ze toont met “Sally Walker” wel dat ze nog steeds een aardig eindje kan rappen.

Benieuwd naar nog meer muziek? Volg ons op Spotify!

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Tantor"

De Amerikaanse hiphopveteraan Danny Brown is ondertussen 42 jaar oud, toch lijkt de vervaldatum van zijn carrière nog lang niet bereikt. Eerder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jazz Brak - "SABLES MOUVANTS" (feat. Absolem)

Na de krachtige soloplaat die Jazz Brak eerder dit jaar uitbracht, komt hij nu met nieuw solowerk. Dit keer nodigt Jazz de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kojaque - "CABRA DRIVE"

Wanneer je denkt aan een bruisende rapscene, denk je niet per se aan Dublin. Toch is de Ierse hoofdstad de thuisbasis van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.