Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lerr feat. Domi – “Visie”

©️ Lucas Heirbaut

Kwinten ‘Lerr’ Olaerts is geen nieuweling in de Vlaamse hiphop wereld. Zo’n tien jaar geleden kwam zijn eerste project Vingerafdrukken uit en sindsdien is hij niet blijven stilstaan. Vijf jaar geleden kwam zijn tweede project Kwintessens uit, waarmee hij zijn plaats in het wereldje verzekerde. Sinds 2019 maakt Lerr ook deel uit van het duo Tweevieracht, dat in 2019 een drieluik heeft uitgebracht. Alles van Tweevieracht staat in het teken van de cijfers twee, vier en acht. De drie delen van het drieluik heten dan ook Twee, Vier en Acht, met twee, vier en acht nummers. Deze keer staat hij nog eens als Lerr op een nummer, maar niet alleen. Hij wordt bijgestaan door Dominique ‘Domi’ Torfs, die we kunnen kennen van zijn bijdrage op het nummer “Niemand Weet” van Tweevieracht.

“Visie” is een vooruitstrevend nummer waarvan de productie zorgt voor een soort intergalactische sfeer. De diepe teksten van Lerr sluiten daar dan ook goed bij aan. Zijn teksten gaan over aspecten van het leven die hij belangrijk vindt en de betekenis die moet gegeven worden aan die aspecten. ‘Ben alleen op zoek naar etherische schoonheid, datgeen dat ge niet ziet als ge enkel met het oog kijkt’ of ‘sluit uw ogen en open uw geest’ zijn zinnen die je verder doen denken dan de standaard hiphop teksten. Het refrein en de productie zijn beide uit de handen van Domi gekomen. Bijgevolg krijgen we in “Visie” een sterk refrein dat de golven van het nummer accentueert en mede door de productie daar zijn hoogtepunt bereikt.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

151 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tweevieracht - De Moderne Renaissance (★★★★): Tweevieracht is sterker dan ooit

Het was een lange tijd stil rond het duo Tweevieracht. De rapper Lerr en rapper/producer BLNK brachten in 2019 maar liefst drie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lerr - "U Nie Nodig (feat. Domi)"

Voor sommigen is de coronacrisis een tijd van stilte en rust, terwijl het voor anderen een creatieve periode is waarin er veel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Tweevieracht - "Dure Woorden" & "Niemand Weet"

Wie nog nooit heeft gehoord van Tweevieracht, geen nood, want je bent vast niet de enige. Maar onbekend is onbemind, en daarom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.