Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lerr – “U Nie Nodig (feat. Domi)”

©️ Lucas Heirbaut

Voor sommigen is de coronacrisis een tijd van stilte en rust, terwijl het voor anderen een creatieve periode is waarin er veel aan bezinning wordt gedaan. Dat tweede geldt zeker en vast voor Lerr en Domi. Waar Lerr zich in deze tijden veel bezighoudt met lezen en zich verdiepen in de zin van het leven, is Domi ontzettend gedreven op het muzikaal vlak. Midden augustus brachten ze samen “Visie” uit, waarvoor Domi de productie deed én het artwork maakte. Ook deze keer is dat het geval.

‘Snapt ge da, ik heb u nie nodig’. Duidelijker kan de eerste zin van een nummer niet zijn. Vanaf dat moment weten we dat we geen vrolijk nummer zullen krijgen, maar iets melancholisch over liefde en het leven. Onderwerpen die recht uit het hart moeten komen en dat is het geval op “U Nie Nodig”. Twee verses van Lerr zorgen voor een boodschap die je best met aandacht beluistert, want achter elke zin schuilt wel een boodschap. Zo rapt hij over de cijfers ‘twee, vier en acht’, wat niet zomaar cijfers zijn. Voor hem is dat het pad dat het leven leidt en tevens de naam van zijn rapduo met producer/rapper BLNK. We mogen echter het aandeel van Domi hier niet vergeten. Een sterk refrein zorgt voor de afwisseling in het nummer en de productie is weer van een ander niveau. Niet een gewone standaard beat, maar eentje met zweverige effecten en sounds die het vooruitstrevend maken.

Lerr: InstagramTwitterFacebook

Domi: InstagramFacebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

124 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lerr feat. Domi - "Visie"

Kwinten ‘Lerr’ Olaerts is geen nieuweling in de Vlaamse hiphop wereld. Zo’n tien jaar geleden kwam zijn eerste project Vingerafdrukken uit en sindsdien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Tweevieracht - "Dure Woorden" & "Niemand Weet"

Wie nog nooit heeft gehoord van Tweevieracht, geen nood, want je bent vast niet de enige. Maar onbekend is onbemind, en daarom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.