Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single James Vincent McMorrow – “I Should Go” feat. Kenny Beats

James Vincent McMorrow is helemaal terug. Nadat we enkele maanden geleden de geweldige single “Headlights” op ons bord geserveerd kregen, komt de man nu met een tweede single uit zijn nieuwe periode. Hij wil hiermee zijn talent als genrecollider in de kijker zetten en gaat de samenwerking aan met Kenny Beats. Die man werkte eerder al samen met IDLES, slowthai en Omar Apollo en weet wat het is om te proeven van verschillende genres in een recept. Het resultaat is alvast uitermate groovy geworden.

Net geen twee minuten en een half duurt “I Should Go”, maar het is genoeg om de temperatuur volledig de hoogte in te jagen. In tegenstelling tot zijn vorige song, ligt de nadruk hier vooral op het aanstekelijke en dat werkt zeker goed. We horen een James Vincent McMorrow die goed in zijn vel zit en hier een r&b nummertje neerzet zonder zijn eigenheid te verliezen. Een nummer dat dankzij zijn sterke productie heel dansbaar wordt, maar tegelijk ook erg zwoel binnenkomt. Eentje voor de nazomer dus en hij staat nu al op repeat.

Op 27 maart staat James Vincent McMorrow in Het Depot in Leuven.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 augustus 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief