Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flor – “Imho”

Indierock en -pop hebben bij velen een speciaal plekje in hun hart; de fanbase van het genre is op zijn minst groot te noemen. Daar kan ook de Amerikaanse groep flor van profiteren, want sinds hun eerste stappen in 2014 bleven ze groeien en maakten ze keer op keer indruk. Zo tourden ze de wereld rond en ontpopte bassist Dylan Bauld zich ook tot een geliefde producer, die onder andere al werk voor Halsey leverde. Gelukkig blijft de muziek van zijn band niet achterwege en laten ze verder van zich horen.

“Imho” zorgt voor een vleugje euforie en licht bijzonder goed in het oor. We krijgen fijne synthmelodieën, een karaktervol refrein en de nodige dosis positiviteit, waarvoor flor ondertussen ook al bekend staat. Fans van het vroegere werk van The 1975 zullen dan ook smullen van deze leuke single, die wellicht de voorloper is van een nieuw project. We houden de vier gasten alvast verder in het oog!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flor - "dancing around"

Het Amerikaanse viertal flor maakt vrolijke indiepop en is aan zijn stijle opmars bezig. In 2017 stelden ze hun debuutalbum come out….
LiveRecensies

Walk The Moon @ Botanique: Een buitenaards leuke (atmo)sfeer!

Hun bandnaam is geïnspireerd op het nummer “Walking On The Moon” van de legendarische band The Police, die overigens één van de…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 2 - 8 januari 2017

Een nieuw jaar, een nieuw filmpje van de week. Ook in 2017 gaan we onverstoord verder, blok of geen blok. Wie dacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.