Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flor – “dancing around”

Het Amerikaanse viertal flor maakt vrolijke indiepop en is aan zijn stijle opmars bezig. In 2017 stelden ze hun debuutalbum come out. you’re hiding voor en gingen ze achteraf op tour met onder andere Paramore, Grouplove en Walk The Moon, die duidelijk fan zijn van de groep. Vorig jaar kregen we dan nog een deluxe versie van het album, waar nog enkele nieuwe nummers op stonden, maar ook de opvolger lijkt al klaar te zijn om zijn weg te banen naar meer fans. Met de recente single “slow motion” nog vers in het geheugen, kregen we gisteren al de tweede single voor hun nieuwe project.

Veel weten we nog niet over hun nieuwe project, maar dat ook de nieuwe single “dancing around” daar op zal staan, is dan weer wel geweten. De luchtige en zachte indiepop track is lichtjes dansbaar, maar zorgt vooral voor waar genot door fijne melodieën. Fans van acts zoals The 1975 zullen ongetwijfeld als een blok vallen voor deze charmante single, die we maar al te graag op repeat zetten. Een gemoedelijke single, die al doet uitkijken naar meer van de vierkoppige band.

Deze maand trekt flor door Europa voor een heuse Europese clubtour, maar België staat jammer genoeg niet op de planning.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flor - "Imho"

Indierock en -pop hebben bij velen een speciaal plekje in hun hart; de fanbase van het genre is op zijn minst groot…
LiveRecensies

Walk The Moon @ Botanique: Een buitenaards leuke (atmo)sfeer!

Hun bandnaam is geïnspireerd op het nummer “Walking On The Moon” van de legendarische band The Police, die overigens één van de…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 2 - 8 januari 2017

Een nieuw jaar, een nieuw filmpje van de week. Ook in 2017 gaan we onverstoord verder, blok of geen blok. Wie dacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.