Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia – “Don’t Make a Scene”

Cassia begint aan een nieuw hoofdstuk. Het veelbelovende indietrio uit Manchester loste vorig jaar een goede debuutplaat, Replica, maar het lukte hen niet om ook effectief een doorbraak te realiseren. De band bleef niet bij de pakken zitten en loste daarom dit jaar al twee nieuwe nummers, “Do Right” en “Drifting“, waarvan zeker laatstgenoemde in de smaak viel bij het publiek. Recent tekenden ze ook nog eens een platencontract bij BMG en daar zal Cassia ergens in de komende maanden een tweede album uitbrengen. Datum en naam zijn nog niet bekendgemaakt, maar met “Don’t Make a Scene” stomen ze ons er nu al klaar voor.

“Don’t Make a Scene” gaat mooi verder op hetzelfde esprit waarmee de band ons al op de vorige singles kon overtuigen. De zomerse indie verspreidt vanaf de eerste seconden een warm en vertrouwd gevoel waarin we ons graag innestelen. De elektrische gitaar zorgt voor leuke accenten in de strofes, terwijl de bas het geluid meer volume en ruimte geeft. Het refrein van “Don’t Make a Scene” is heel simpel gehouden, wat er net voor zorgt dat het nummer moeiteloos blijft hangen en haast verslavend werkt. Cassia is helemaal herboren en klaar voor de volgende mijlpaal!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1388 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Vitamins"

Stilzitten lijkt niet in het woordenboek van Cassia te staan. Het Britse drietal bracht eerder dit jaar al een nieuwe ep op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Right There"

De carrière van het Britse Cassia lijkt nu eindelijk definitief van de grond te geraken. Het drietal heeft met Powerlines – EP intussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Gotta Get through Til Monday"

In 2019 bracht het Britse indietrio Cassia hun debuutplaat Replica uit. Waar de sound en productie van dit album zeker niet slecht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.