Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia – “Drifting”

2020 kan wel eens het jaar worden waarin de Engelse band Cassia helemaal doorbreekt ondanks de verschillende tegenslagen die veel artiesten tijdens deze periode op hun pad krijgen. Nadat ze vorig jaar hun veel geprezen debuutalbum uitbrachten, kwamen ze eerder dit jaar nog verrassender uit de hoek met het zomerse “Do Right”. Met die single kregen ze dan ook wat aandacht van de Britse radiozender BBC Radio 1, waar de band dan ook regelmatig wordt gespeeld. Al komen hun grootste fans voornamelijk uit Duitsland en treden ze daar dus best veel op. Alhoewel, we denken niet dat het nog lang gaat duren voordat ze op heel wat andere plekken mogen staan en dat komt vooral door hun nieuwste nummer.

Het drietal uit Manchester omschrijft hun muziekstijl als tropical rock en wij kunnen ze enkel gelijk geven. Zo krijgen we door het luisteren van “Drifting” nog maar eens een heerlijk zomers gevoel. Dit komt waarschijnlijk door de warme stem van Rob Ellis die weeral weet te schitteren en zo geweldig gepaard gaat met de fijne, aflatende dynamiek en de laidback vibe. De funky baslijn en de veelzijdigheid binnen de percussie en de drum passen dan ook heerlijk bij het gevoel dat de band weet te creëren op het tropische nummer. “Drifting” weet ons perfect warm te krijgen voor de zomer die aan de deur staat.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Don't Make a Scene"

Cassia begint aan een nieuw hoofdstuk. Het veelbelovende indietrio uit Manchester loste vorig jaar een goede debuutplaat, Replica, maar het lukte hen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Replica"

Afgelopen weekend beloofde Cassia met goed nieuws te komen en ze hielden hun woord. De band uit Manchester is al langer niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cassia - "Small Spaces"

De Britten van Cassia halen de zomerse temperaturen, ondanks de koude temperaturen, nu al boven. De band uit Macclesfield heeft de afgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.