Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus – “Midnight Sky”

Miley Cyrus begon als jonge tiener te acteren en zingen in de reeks Hannah Montana, maar het beeld van kindster wist ze enkele jaren geleden in een vingerknip van zichzelf af te schudden. De muziekvideo’s en optredens die bij het album Bangerzhoorden, hadden een redelijk hoog seksgehalte. Dat zeer sterke popalbum werd twee jaar later opgevolgd door Miley Cyrus & Her Dead Petz, dat niet enorm veel aandacht verwierf, en nog eens twee jaar later door het countrygeïnspireerde Younger Now. Daarmee ging ze niet op tournee, want ze wou snel een nieuw album uitbrengen. Ondertussen wachten haar fans al drie jaar op een langspeler.

Vorig jaar verschenen een eclectische ep en “Slide Away” in de aanloop naar SHE IS MILEY CYRUS. Ondertussen is het net niet dag op dag een jaar geleden dat die laatste single verscheen. Nu verschijnt de zevende plaat van Cyrus wel echt binnenkort; het werd bijgevolg nog eens tijd voor een single.

“Midnight Sky” is een popnummer zoals we het graag hebben. Het is catchy, maar niet plat en duidelijk een nummer van Miley Cyrus, doordat ze zich niet vastpint aan één genre. Zo bevat het wat elementen uit rockmuziek, zoals het uptempo slagwerk waarover haar herkenbare stem glijdt. Hoewel Miley en haar bandleden zich in het begin al niet lijken in te houden, volgt er na het einde toe nog een overtreffende uitbarsting, waardoor “Midnight Sky” een kleine energiebom wordt. Miley Cyrus is terug.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Miley Cyrus - Plastic Hearts (★★★★½): Gebroken hart in vuur en vlam

Van Hannah Montana tot naakt op een sloopbal zitten: het verschil kan haast niet groter. Het ene moment was Miley Cyrus een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus & Dua Lipa - "Prisoner"

In 2019 postten Miley Cyrus en Dua Lipa een foto uit de studio die al deed vermoeden dat een samenwerking er zat…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sabrina Carpenter - "Honeymoon Fades"

Sabrina Ann Lynn Carpenter is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze is bekend geworden als ‘Maya Hart’ in de Disney-sitcom ‘Girl Meets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.