Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus – “Slide Away”

Afgelopen weken werd er veel geschreven over Miley Cyrus. De Amerikaanse zangeres en Liam Hemsworth zouden (alweer) uit elkaar zijn én Miley is al gefotografeerd terwijl ze kuste met Kaitlyn Carter. Iets minder recent, maar eerder dit jaar bracht de zangeres een ep uit. SHE IS COMING bevat alle genres die de zangeres al bewandeld heeft, maar doet voornamelijk terugdenken aan de ondergewaardeerde Bangerz periode. De ep vormt samen met nog twee andere ep’s een langspeler die She Is Miley Cyrus zal heten. De tweede ep zou later deze zomer worden uitgebracht, maar we krijgen vandaag al de eerste single van She Is Here te horen.

Miley omschreef haar volgende album als genreloos en met “Slide Away” gaat ze ook al weer lichtjes een andere kant uit. Het nummer heeft een chill sfeertje waar we graag op meesurfen. Iets minder chill is de tekst, in ieder geval toch voor Liam Hemsworth. Ooit waren de twee voor elkaar gemaakt en hadden ze elkaar gevonden, maar het koppel is elkaar verloren. Miley zegt (net zoals in 2013) dat ze iemand anders is geworden. De tekst op “Slide Away” zou je hart bijna doen breken, maar de zangeres omschrijft het gewoon als tijd om verder te gaan. Het nummer is geen nieuwe “Wrecking Ball”, maar wel een meer dan aangenaam nummer en begin van She Is Here.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

952 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jax – “Victoria’s Secret”

Jax is de babysit die elk meisje en jongen had moeten hebben toen hij jong was. De 26-jarige Amerikaanse maakte een liedje…
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
AlbumsRecensies

Miley Cyrus - Plastic Hearts (★★★★½): Gebroken hart in vuur en vlam

Van Hannah Montana tot naakt op een sloopbal zitten: het verschil kan haast niet groter. Het ene moment was Miley Cyrus een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.