Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby – “If I Never Say a Word”

In 2018 bracht de Australische singer-songwriter Matt Corby zijn tweede album Rainbow Valley uit en nadien verdween hij op de achtergrond. Toch zat hij de afgelopen jaren niet stil. Zo werkte hij onder andere samen met Tash Sultana aan het nummer “Talk It Out” en schreef hij mee aan de muziek voor de opkomende musical film van Sia. Vandaag is hij terug met nieuwe single “If I Never Say A Word”.

“If I Never Say A Word” werd geschreven nog voor er sprake was van een pandemie die heel de wereld in haar greep heeft. Het nummer gaat over het feit dat je soms beter even niets zegt. Er zijn namelijk zo veel meer mensen met een mening die wel gehoord moeten worden, maar waar niemand naar luistert. Actueler dan dit kan bijna niet. Centraal staat zijn typische laidback sfeer. Deze wordt ook nog eens versterkt door zijn warme soulstem die ons op een geruststellende manier toezingt. Veel heeft Matt Corby duidelijk niet nodig om een sterke boodschap over te brengen aan zijn fans.

14 augustus 2020

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief