Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana – “Moonwater”

Ondanks dat Lorana uit Limburg komt, werkt ze aan haar eerste ep in Londen. De wereldstad doet de muzikante nadenken over zichzelf en zo vindt ze inspiratie voor haar teksten. Muzikaal gezien haalt ze de mosterd bij onder meer Lorde en Bon Iver. Debuutsingle “Am I?” verscheen in april en zorgde voor honger naar meer. Op “Countless First Times” wist ze dan weer te verrassen met haar stem en aangename elektronica. Doet ze het even goed met haar derde worp?

“Moonwater” begint met wat geluiden die aan regen doen denken. De regen wordt vergezeld door een onmiskenbaar Vlaamse stem die niet altijd even gepolijst overkomt. Het nummer heeft opnieuw een mooie opbouw en dit keer weet Lorana verrassend uit de hoek te komen met een fluitsolo. Op het einde wordt er met wat synths naar een climax gewerkt, maar haar stem lijkt niet helemaal te kunnen volgen. Toch is “Moonwater” opnieuw een sfeervolle single en zo kijken we nog steeds uit naar die debuut-ep.

Eerder dit jaar zorgde Lorana voor een livestream op onze Facebookpagina die je nog steeds kan herbekijken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief