Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana – “Fake Reality”

Wie Dansende Beren al een tijdje volgt, herinnert zich ongetwijfeld de meer dan honderd livestreams die we tijdens de eerste lockdown hebben georganiseerd op onze Facebookpagina. Een iemand uit die ellenlange lijst met artiesten die ons plezierde met livemuziek tijdens die sobere periode, was Lorana. De Limburgse sleutelde in Londen aan haar eerste ep en ondertussen werd die al twee jaar geleden uitgebracht. Vorig jaar was de muzikante net iets stiller, maar dit jaar plezierde ze ons al met “All Time High” en nu doet ze hetzelfde met “Fake Reality”.

De rustige pianomuziek maakt op de nieuwe single plaats voor popmuziek zoals we die wel vaker horen. Het liedje is perfect voor op mooie, zonnige lentedagen zoals we die deze week hadden. Hang je bloemenmand terug aan je fiets, rij lekker tussen de velden en laat je pollenallergie overuren draaien. De feelgood muziek is mooi opgebouwd en maakt bovendien zijn naam helemaal waar. “Fake Reality” neemt ons voor die drie minuten mee naar een wereld zonder zorgen en tovert een lach op ons gezicht. Veel meer kan je niet vragen van muziek.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

861 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Features

Première: Lorana brengt "Moonwater" in Farrm-reeks Puurr

Sinds enkele maanden staat livemuziek niet meer gelijk aan je eerst naar een zaal verplaatsen om vervolgens met tientallen, honderden of duizenden…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana - "Moonwater"

Ondanks dat Lorana uit Limburg komt, werkt ze aan haar eerste ep in Londen. De wereldstad doet de muzikante nadenken over zichzelf…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lorana - "Countless First Times"

Geen zorgen moest het dorp Alken niet meteen een belletje doen rinkelen, Cristal Alken zal dat zeker wel doen en misschien kunnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.