Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JUN8 – “Fall into Dreams”

Nog geen maand na “I Wanna Know”, het nieuwste nummer van de Britse rockgroep The Hunna, brengt bassist Junate Angin (JUN8) zijn debuutsingle uit. Geen ruige basgitaren meer van deze artiest; hij besloot om een nieuw muzikaal pad in te slaan na zeven jaar als bandlid. Zijn afscheid bij The Hunna werd nog maar enkele dagen geleden aangekondigd, maar zijn solodebuut is nu al te beluisteren!

Met “Fall into Dreams” gaat JUN8 meer de mysterieuze en zwoele muzikale toer op zoals dat bij de nummers “Starboy” en “The Hills” van The Weeknd klinkt. De single begint met een subtiele baslijn gevolgd door eerder duistere geluiden van een synthesizer. Zoals de titel doet vermoeden, zingt Angin over hoe hij merkt dat een persoon aan het wegdromen is. De verschillende geluidseffecten en synthklanken brengen je helemaal in een dromerige sfeer. JUN8 brengt heel andere muziek dan bij zijn vorige groep, maar klinkt wel vernieuwend. We mogen zeker nog meer muziek verwachten van Angin.

The Hunna zelf zit ook niet stil met hun opkomend album I’d Rather Die Than Let You In. De band maakte via Instagram bekend dat ze als vierkoppige groep willen verdergaan en daar binnenkort meer over zullen loslaten.

Twitter/ Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

54 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "K-POP" (feat. Bad Bunny & The Weeknd)

Travis Scott is terug! De Amerikaanse rapper en producer brengt volgende week met Utopia zijn vierde soloalbum uit, vijf jaar na de…
InstagramLiveRecensies

The Weeknd @ Koning Boudewijnstadion: Spectaculaire, sfeervolle starboy

Hij werd onlangs omschreven als de minst charismatische acteur ooit, dus het Koning Boudewijnstadion had geluk dat The Weeknd er gisteren een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd - "Popular" (feat. Madonna & Playboi Carti)

The Weeknd strijkt binnenkort nog eens neer in ons Belgenland en wist de afgelopen maanden zo nu en dan nog eens van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.