Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Hunna – “I Wanna Know”

Brits rockkwartet The Hunna lost wederom een nieuwe single getiteld “I Wanna Know”. Je kent dit viertal ongetwijfeld van monsterhits “She’s Casual” en “Bonfire”, beide mijlpalen die de band lanceerde omstreeks 2016 . Na eerdere releases van de nummers “Dark Times” en “Cover You”, een samenwerking met befaamd Blink-182 drummer Travis Barker, verwent The Hunna opnieuw zijn fanbase met nieuw materiaal. Dit in afwachting van hun derde studioalbum I’d Rather Die Than Let You In dat naar verluidt 2 oktober zou uitkomen.

De bands frontman Ryan Potter staat niet onmiddellijk bekend als de grootste poëet wanneer het aankomt op zijn songteksten. Waar deze jongens dan wel heel goed in zijn is het creëren van een enorme sound. Ook bij deze single is dat niet anders. “I Wanna Know” start met een stevige gitaarriff die perfect de juiste fundamenten weet te leggen voor het refrein. Wanneer het hier dan tijd voor is, kan je je verwachten aan een enorme explosie van energie en gitaren die nog net iets harder scheuren. ‘What you waiting for?’ zingt Potter luidkeels gevolgd door een reeks ‘na-na-na’s’ die gemaakt zijn om gezongen te worden op gevulde festivalweides. Het nummer eindigt met een waar instrumenteel hoogtepunt, ideaal om nog één keer helemaal los te gaan vanuit je slaapkamer.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

42 posts

About author
Part-time pencil basher, weekend rockstar & intergalactic indie boy
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JUN8 - "Fall into Dreams"

Nog geen maand na “I Wanna Know”, het nieuwste nummer van de Britse rockgroep The Hunna, brengt bassist Junate Angin (JUN8) zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Hunna - "Dark Times"

The Hunna heeft al heel wat woelige waters doorzwommen. Het Britse viertal was goed bezig, maar breuk met hun platenlabel High Time…
LiveRecensies

The Hunna @ Kavka: Gepolijste middelvinger

In 2018 steeg Britse band The Hunna misschien iets te snel richting de top van de Engelse indiewereld. Strubbelingen met hun label…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.