Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Hunna – “I Wanna Know”

Brits rockkwartet The Hunna lost wederom een nieuwe single getiteld “I Wanna Know”. Je kent dit viertal ongetwijfeld van monsterhits “She’s Casual” en “Bonfire”, beide mijlpalen die de band lanceerde omstreeks 2016 . Na eerdere releases van de nummers “Dark Times” en “Cover You”, een samenwerking met befaamd Blink-182 drummer Travis Barker, verwent The Hunna opnieuw zijn fanbase met nieuw materiaal. Dit in afwachting van hun derde studioalbum I’d Rather Die Than Let You In dat naar verluidt 2 oktober zou uitkomen.

De bands frontman Ryan Potter staat niet onmiddellijk bekend als de grootste poëet wanneer het aankomt op zijn songteksten. Waar deze jongens dan wel heel goed in zijn is het creëren van een enorme sound. Ook bij deze single is dat niet anders. “I Wanna Know” start met een stevige gitaarriff die perfect de juiste fundamenten weet te leggen voor het refrein. Wanneer het hier dan tijd voor is, kan je je verwachten aan een enorme explosie van energie en gitaren die nog net iets harder scheuren. ‘What you waiting for?’ zingt Potter luidkeels gevolgd door een reeks ‘na-na-na’s’ die gemaakt zijn om gezongen te worden op gevulde festivalweides. Het nummer eindigt met een waar instrumenteel hoogtepunt, ideaal om nog één keer helemaal los te gaan vanuit je slaapkamer.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 juli 2020

About Author

Rik Bontinck Part-time vacuum cleaner, weekend rockstar & indie boy from outer space


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief