Muzieknieuwtjes, Nieuwe singles

Nieuwe single The Weeknd

52b4ua

De 25-jarige Abel Tesfaye uit Canada, beter bekend als The Weeknd, doet het goed dit jaar. Met “Earned It” scoorde hij een monsterhit en ondertussen is hij volop bezig met zijn tweede album. Abel gooit nu zelf een nieuwe single met bijbehorende muziekvideo op het internet, nadat enkele leaks opdoken en verwarring veroorzaakten. “The Hills” heeft alles wat een song van The Weeknd doorgaans heeft: sexy ondertoon, sterk refrein en hoge noten. In het filmpje overleeft Abel een auto-ongeval en strompelt hij met veel moeite richting een mysterieus verlaten huis. Net zoals de video laat ook het nieuws over het volgende album ons met meer vragen dan antwoorden achter. Geruchten doen de ronde dat de release voor later dit jaar is, maar met onderstaande muziekvideo zijn we alvast een stapje dichter.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

28 mei 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief